Prodat Zemědělský statek, Puerto Guadal, Aysén, Chile, Lago General Carrera

Prodat - Cod. 30465

  • Typologie: Zemědělský statek
  • Oblast: 160000 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 170

16 hektar. a 2 domy. Panoramatický výhled G. Carrera Lake. Elektřina, Automobilová přístup. Voda. Mobilní telefon signál.

Se 2 Domy, který se používá jako eko-ubytování a další jako náš domov.

Hlavní dům (100 m², nová dřevěná budova), s výhledem na jezero a hory. Světlé a barevné, má velmi univerzální uspořádání interiéru. Kromě toho, že používá jako single-rodinný dům, to může být snadno přeměněn na B & B (s 3 dvoulůžkové ložnice) nebo ve 2 samostatných apartmánech. V současné době pracuje jako Eco Hostel (spí 8-10 lidí). Se 2 vstupy, 1 ložnice s manželskou postelí, 1 ložnice (pro 6-8), 2 kuchyně, 2 koupelny a obývací pokoj s jídelnou.
S veškerým vybavením a zařízen, připraveni žít nebo otevřít jako ubytování okamžitě. Se všemi licencí pro ubytování a kempování. S velmi dobrými doporučení v nejdůležitějších mezinárodních turistických průvodců (Lonely Planet, Routard ...).

Druhý dům, také zařízený a nově zrekonstruovaný (60 m2). S výhledem na jezero a hory. Velmi útulný. To má 2 ložnice, obývací pokoj s kuchyní a koupelnou.

To je 1,5 km od vesnice Puerto Guadal. Tato země 16 hektarů se nachází v klidném údolí, obklopeném původních lesů a protéká jím potůčku. S slunném místě po celý den.

Během posledního desetiletí na tomto místě našeho domova, jsme vyvinuli ekologický projekt pro zachování biologické rozmanitosti, založený na principech udržitelnosti a permakultury.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB