Prodat Domek, Contao, Los Lagos, Chile, Contao

Prodat - Cod. 43080

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 71 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: tereno

Autentické zážitky v Patagonii - Dřevěná Cabaña v Contao

Pokud chcete naplno zažít ducha Patagonie, máme pro vás ideální příležitost. Dovolte nám, abychom vám představili naši dřevěnou Cabaña v Contao, příjemné útočiště o rozloze 70 m2, které se nachází na jednom z nejvíce fascinujících míst v Patagonii.

Hlavní rysy:

Strategická poloha: Cabaña se nachází pouhých 51 km od Puerto Montt, v oblasti, která nabízí snadný přístup k úžasným přírodním divům. Jsme obklopeni velkolepými horami, nedotčenými plážemi a úchvatnou krajinou.

Příroda na dosah ruky: Díky této nemovitosti budete v přímém kontaktu s přírodou. Budete obklopeni bujnými lesy a můžete prozkoumávat turistické stezky, pozorovat ptáky nebo si prostě užívat okolí.

Environmentální udržitelnost: Cabaña zahrnuje udržitelná řešení, včetně systému obnovitelné energie a ekologického hospodaření s vodou. Zde můžete žít v harmonii se svým okolím.

Přístup k rekreaci: Blízkost aktivit, jako je lyžování, rybaření, turistika a pozorování divoké zvěře, vám poskytuje širokou škálu outdoorových dobrodružství.

Jasná právní dokumentace: Nemovitost je plně legalizována, s bezvadnou právní dokumentací.

Cena: Tento kout ráje je k dispozici za cenu 95 000 eur, investice do budoucnosti plné dobrodružství v kouzelné Patagonii.

Pokud sníte o tom, že se ponoříte do divoké krásy Patagonie, nenechte si ujít tuto příležitost. Kontaktujte nás ještě dnes pro více informací nebo domluvte si prohlídku.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB