Prodat Domek, Melipilla, Santiago, Chile, Los Canelos de Miraflores, Curacavi

Prodat - Cod. 30245

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 200 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 1

Tato jedinečná, příroda-milující dům se nachází v krásné údolí, pouhých 6 km od dálnice, na půli cesty mezi hlavním městem Santiago a přímořských letovisek na moře, daleko od teroristických útoků. Díky vynikající infrastrukturou se nachází v sousedství, a to jak v Santiagu a v pobřežním městě Valparaíso nebo Vina del Mar v podhůří údolí, dům je 200 m² zastavěné plochy v klidném místě na kopci s krásným výhledem na malebné životní prostředí. Zbytek je přerušena pouze cvrlikání ptáků, vzduch je čistý a svěží, jak to od moře nemovitost kommt.Das leží přímo v obytné oblasti, která nabízí bezpečnost, ale také jeho venkovský charakter a velkých pozemků soukromí v odvětví vlastním pozemku nabídky. Zařízení je stále vědom originálu, plná původních lesů a soukromé přírodní rezervace 550 ha. Stále udržována štěrková cesta vede z pozemku 6 km (10 min.) Na dálnici.
Dům má zastavěnou plochu 197 m² a 40 m². Architektura je ekologický recyklovaný s národními tvrdých dřev, jako je dub a Araucaria, efektní stropní výšky až 6 m, velmi prostorný. Podlahy v otevřeném obývacím pokojem, jídelním koutem, kuchyň (americký a vybavené Ikeamöbeln), ve spíži a ve třech ložnicích jsou vyrobeny z recyklovaného Araucariadielen. Dvě ložnice mají druhý stupeň a v pokoji pro hosty, který má také Holzbodendielung, je 2x2m patrová. Kromě vlastní koupelnou, je zde druhá koupelna se sprchou / nemovitost bathtub.The je prostorný s 6800 metrů čtverečních a má svůj vlastní přívod vody pomocí hlubokých vrtů a vlastním zdrojem napájení. K dispozici je také malý penzion / studio s nádherným výhledem a samostatný skladovací boudě.
Městečko Curacavi je pouze 15 minut a nabízí supermarkety, pekařství, řeznictví, obchodní dům, a pošta, banky, nemocnice, lékaři a Schulen.Die Vzdálenost k dálnici je přibližně 10 minut od mezinárodního letiště v Santiagu asi 40 minut, pro připojení k metra je 35 minut, do centra města Santiago asi 45 minut, Valparaiso / Viña del Mar a moře jsou snadno dostupné za 50 minut dostat autem. K dispozici jsou také časté autobusové dopravy v údolí, auto může být na parkovišti u vchodu do bytu, musí být umístěna v blízkosti autobusové zastávky.
Na pozemku zažil od svého akvizici v roce 2002 stálý a výrazný nárůst hodnoty a je proto ideální, také s výhledem na provoz vlaků a dálniční projekty, které se připojí ještě rychlejší a jednodušší v příštích letech Curacavi a Santiago a pobřežních městech jako investici, stejně jako zvýšení atraktivity obyvatel Curacavi Santiago, kteří chtějí uniknout smog, hluk a zločin Santiago.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB