Prodat Zemědělská půda, Retiro, Maule, Chile, Retiro, Maule, Chile

Prodat - Cod. 43383

  • Typologie: Zemědělská půda
  • Oblast: 4920 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

Téměř 5ha půdy se nachází v sedmém regionu, Region del Maule, Chile s krásným výhledem do údolí a na hory. Pozemek je směsí měkkých svahů a rovinatého terénu, přičemž druhý z nich tvoří většinu pozemku.

Všechny cesty a cesty, které slouží jako příjezd k pozemku, jsou v dobrém stavu.

Voda je v této oblasti zajištěna studnami, i když to bude muset být provedeno vrtáním. Blízko je soused, který to už udělal, udělal dvě studny a úspěšně našel vodu v relativně dobré hloubce. 800 m od vjezdu do pozemku je elektrická pošta, o prodloužení služby budete muset požádat místní elektrárenskou společnost, abyste mohli obsluhovat pozemek. Alternativně si můžete pořídit solární panely, což je možnost, kterou využívají mnozí, kteří odcházejí žít na venkov v Chile.

Pozemek byl v minulosti využíván k pastvě a chovu zvířat.

Tento pozemek je již ze zákona rozdělen na 8 pozemků po 5 000 m2, z nichž jeden je o něco větší. Pokud se rozhodnete prodat část svého pozemku, rozdělení je již hotové, což vám ušetří spoustu papírování, bolesti hlavy a peněz. Každý pozemek má svou vlastní listinu, která vám umožňuje provést prodej, pokud si to přejete.
Všechny papíry jsou v pořádku a na pozemku nevázne žádný dluh.

V Chile máte právo postavit svůj dům na pozemku, který vlastníte, pokud stavíte v souladu s předpisy.

Pozemek je půl hodiny od hlavního města zvaného Parral, 45 minut od Talca, hlavního města regionu. Cesta k pobřeží trvá 40 minut a do hor 1 hodinu.
Region je dobře obydlený městy a vesnicemi, kde najdete vše, co potřebujete, včetně těch již zmíněných. Santiago, hlavní město země, je vzdálené 4 hodiny.

Oblast, kde se pozemek nachází, má kolem sebe několik přírodních turistických cílů, které nejsou vzdáleny více než půl hodiny od země. V této oblasti najdete také "La ruta del vino", stezku, na které najdete mnoho vinic, které můžete navštívit a kde si můžete koupit vynikající víno za velmi rozumnou cenu.

Počasí je v zimě chladné, ale zřídka pod 0º, v létě může teplota dosáhnout v průměru 28º. Podzim a jaro bývají v této části země velmi příjemné.

Jakmile se rozhodnete pro nákup, veškeré papírování bude muset být vyřízeno v Chile, pod dohledem notáře, který celou transakci legalizuje a poskytne službu úschovy. Postup je poměrně rychlý a snadný.

Máte-li jakékoli dotazy ohledně země, země, kultury atd. Neváhejte mě kontaktovat, rád vás provedu a zodpovím vaše dotazy.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB